Posted on Leave a comment

Stress Sebab Lama Tak Handle Event

Bonda Rozita Jtm

Bonda Rozita Jtm

Meeting di Dewan Perdana Felda hari ni.. Kri sangat jaga badan , selamba dia makan bekal sambil bebel pada saya

Debaran sebab dekat sangat dah majlis kawin Ajim , Yati meeting dan Ida tak datang , nasib baik ada Kri dan team senior staf JRM bantu saya uruskn wedding

Saya mmg dah lama x handle event so sangat stress bagi saya.

Bersama dengan Syukri di Dewan Perdana Felda

 

CADANGAN PRODUK

Kurma Dhuha Jamu Ratu Malaya

           TEMPAH DI SINI             

Posted on Leave a comment

Subscribe Youtube Bonda Rozita → Bumi Ratu Channel

Bonda Rozita Jtm

Subscribe Youtube Bonda Rozita → Bumi Ratu Channel |

Sebelum nak pergi travel bonda mesti siapkan bnyak video untuk buat stok youtube. walaupun ada meeting sekalipun sempatkan jugak.
.
Ini lah disebalik tabirnya.. bonda sabar menghadapi ujian dngn staf yg masuk air 😂
.
Video penuh bonda masak suhun ada di youtube bumi ratu channel.. terima kasih kerana subscribe..!!
.
.
Untuk Booking urutan di Website : Rumahhutan.com
Sebarang Pertanyaan boleh wasap atau call ke no :
0192212617 / 0167719343

Untuk booking penginapan di website :
Bondavalley.com
Sebarang pertanyaan boleh wasap atau call ke no :
0162472133
.
Untuk tempahan Ruqyah boleh wasap :
0132872133
.
Pakej Group Event (lawatan ke rumah hutan dan rumah sungai) DAN BELI TIKET EVENT 14hb ssecara pukal
Wasap ke no : 0192724133 (Rein)

Posted on Leave a comment

Pesan Bonda – Hargai Orang Yang Sayang Kita

Bonda Rozita Jtm

Bonda Rozita Jtm

Assalamualaikum sahabat followers yang bonda muliakan.

Dalam apa sahaja dalam kehidupan kita.. baik makan.. baik bersahabat.. semuanya bersederhana..! Bila kita bersederhana, kita x akan merasa terlalu sayang.. dan merasa x terlalu sakit..!!

Perkara paling kita kena jaga ialah hati kita sendiri.. sebab tu mengawal emosi meletakkan sesuatu x bergantung kepada dunia.. itu adalah lebih baik!

Tetapi dalam jiwa seorang perempuan atau hati seorang ibu.. perasaan sayang susah dikendali.. Sedih dan sakit kerananya maka hati sangat mudah terluka.. kalau dah luka itu dia akan kekal di dalam hati.. Bagaimana kita mengendalikn perasaan itu..??

Maka di dalam poster ini cukuplah sebagai peringatan kepada kita semua supaya x melukakn hati org yang kita sayangi.. kerana perasaan sayang dan ingin melindungi itu adalah salah satu anugerah yang termahal yang Allah rezekikan untuk kita..! hargailah orang itu dalam kehidupan kita..

PRODUK CADANGAN

Wuja Pinkish Jamu Ratu Malaya

           TEMPAH DI SINI