Posted on Leave a comment

Khasiat & Manfaat Kurma Dhuha (Majun Dhuha) Untuk Lelaki & Wanita

Kurma Dhuha Allah izinkan shifak dan membantu kesembuhan pada setengah penyakit banyak memberikan menafaat kesihatan terutamanya kod penghidap stroke dan slip disc. Inilah satu2nya produk yang boleh membantu detox darah.

Dalam perubatan islam kita di anjurkan untuk berbekam ( buang darah kotor, pekat punca pening dan sebagainya / derma darah hospital pun bagus juga sebenarnya

Dalam perubatan islam kita ada 4 element air, angin, api dan tanah.. angin wujud dalam perut bila salah makan kasi sebu perut berangin kadang2 sesak nafas dn tak sedap perut , terlampau banyak gas dalam perut..
.
Terutamanya orang yang tersalah makan ataupun mengalami gastrik, gerd dn juga reflux.. Kurma dhuha ada healing crisis awalan..

Biasanya mereka yang ada reflux , gerd akan sendawa, kentut, muntah keluar lendir kerana ia membersihkan perut dn sekai gus membuang angin dlm bdn sgt2 berkesan kurma dhuha ini. Sehinggakan Kurma dhuha mampu mengeluarkan angin daripada rahim punca kentut vagina..

Rahim yg mempunyai angin boleh mengganggu hubungan kelamin dan ini salah 1 punca wanita merasa x selesa sewaktu berhubungan suami isteri yang mana vagina mengeluarkan kentut dan boleh membatalkan solat.

Inilah satu2 nya produk yg blh detox darah yg sgt sesuai diamalkan utk org yg ada masalah sakit saraf, stroke, slip disk, selalu sakit urat, susah pergerakan dn bagi wanita.. ia memberikan kesan yg sgt penting utk mengempiskan perut..

Terutamanya orang yang susah buang air besar kadang2 keluar minyak pada najis kerana ia membersihkan lemak yg terkumpul pada bahagian usus dan juga mencantikkn bentuk punggung wanita..

Ia juga 1 produk yang paling bagus untuk meningkatkan keinginan seks lelaki kerana bila darah bersih, ia akan merangsang darah dan mengepam darah ke organ seks lelaki..

Kurma dhuha adalah sebaik2 formulasi sepanjang saya bergiat dalam perubatan herba melayu nusantara dan tanah arab..

Boleh dapatkan di rumah hutan @rumah.terapi.alam beli secara walk in.. untuk beli online kena cari di pengedar di website jrm.com.my atau terus beli di website ini.

Produk Cadangan

Kurma Dhuha Jamu Ratu Malaya

           TEMPAH DI SINI             

 

Carian Berkaitan:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *